Home > Updates & service > Service

WiverSoft: Service

Indien u een probleem hebt met uw WiverSoft programma :

Ondersteuning verloopt standaard via e-mail (info@wiversoft.be). Uw mail wordt beantwoord binnen maximum 1 werkdag (tijdens de kantooruren doorgaans binnen enkele uren). Gelieve volgende zaken te vermelden:

  • Licentienummer, Versie app en Versie exe. Deze gegevens kunt u in het programma opvragen via "Help - Info".
  • De (bedrijfs)naam waarvoor de WiverSoft-licentie verleend is. Deze info vindt u op de installatie-CD en op de factuur.
  • De aard van het probleem en de omstandigheden waarin het zich voordoet.

Indien u een dringend probleem hebt, kunt u ook bellen.

Service is - afhankelijk van het aangekochte programma - inbegrepen in de aankoopprijs gedurende 3, 6 of 12 maanden. Daarna kunt u vrijblijvend een update & service-abonnement nemen.

Ondersteuning aan klanten zonder update & service-abonnement wordt aangerekend aan uurtarief.

Opmerkingen:

  • Op WiverSoft Facturatie Free wordt geen ondersteuning gegeven.
  • Er wordt enkel ondersteuning verleend op WiverSoft-programma's, niet op problemen die verband houden met instellingen van Windows zoals netwerk, printer, - of andere problemen, die in principe niets met de software van WiverSoft te maken hebben.
  • Op het aanpassen van layouts wordt slechts beperkte ondersteuning gegeven. Klanten die hun layouts zelf willen aanpassen krijgen wel antwoord op "enkele vraagjes" hierrond, maar geen "stap voor stap begeleiding" via telefoon of mail. In de bijgeleverde help wordt het aanpassen van layouts behandeld bij het onderwerp "layout documenten". Zie ook: FAQ over layoutaanpassingen .
    Klanten die aangepaste layouts wensen, maar niet de vaardigheden hebben om dit zelf te doen, kunnen deze bij WiverSoft laten aanpassen. Deze aanpassingen zijn echter niet inbegrepen in de aankoopprijs.
Copyright 2004 - 2023 WiverSoft ®
WiverSoft is een geregistreerd handelsmerk
Blauwe Kei 3B - 2380 Ravels - België
info@wiversoft.be - BTW: BE-0759.665.594
Privacy verklaring