Home > Facturatie Software > Plugins

WiverSoft Facturatiesoftware : Plugins

Plugins zijn uitbreidingsmodules die extra mogelijkheden geven aan het programma. Het basisprogramma wordt niet aangepast, er wordt een extra module toegevoegd.

Verhuurmodule

WiverSoft Verhuur Software

De verhuurmodule is voor opvolging van verhuur en verhuurplanning van partytenten, speeltuigen,
licht- en geluidsinstallaties, feestartikelen zoals tafels, stoelen, bestek, glazen, borden, enz...

  • Verhuurbonnen en offertes
  • Aan te rekenen prijs per uur, per dag of eenmalig
  • Voor korte en lange periodes: van uren tot jaren
  • Verhuurartikelen met of zonder serienummers
  • Overzichtelijke planningen en uitgebreide lijsten
Meer info Download demo

Exporteren naar boekhoudprogramma 's

WiverSoft Exporteren naar boekhoudprogramma's

De gegevens van de facturatie dienen na de aanmaak nog ingegeven te worden in de boekhouding. De meeste gebruikers van een WiverSoft facturatieprogramma laten dit doen door een boekhouder. Indien al deze gegevens manueel overgenomen moeten worden, is dat een tijdrovende en dus dure aangelegenheid.

Via het standaard programma kunnen UBL-bestanden aangemaakt worden, die aan uw boekhouder bezorgd kunnen worden, die deze dan één voor één kan inlezen in zijn boekhoudprogramma (indien dat programma het inlezen van UBL-bestanden als verkoopfactuur ondersteunt).

Daarnaast zijn er ook meer geavanceerde modules beschikbaar die specifiek gemaakt zijn voor boekhoudprogramma's, waarmee de facturatie van een ganse periode in één keer ingelezen kan worden.
Doordat de aan te leveren gegevens en het bestandsformaat verschillend zijn voor elk boekhoudprogramma, dienen ook afzonderlijke exporteermodules ontwikkeld te worden. Momenteel zijn dergelijke modules beschikbaar voor deze 3 boekhoudprogramma's:

Taalmodule

WiverSoft taalmodule

Met de taalmodule kunnen documenten (facturen, creditnota's, offertes, ...) opgesteld worden in de taal van de klant.Meer infoCopyright 2004 - 2024 WiverSoft ®
WiverSoft is een geregistreerd handelsmerk
Blauwe Kei 3B - 2380 Ravels - België
info@wiversoft.be - BTW: BE-0759.665.594
Privacy verklaring